OM OSS

Kaukus hadde sin oppstart høsten 2017 etter at politisk sekretariat i Porsgrunn kommune og Skien kommune tok kontakt med vårt morselskap Rubynor for å utvikle en løsning for automatisk varainnkalling. Dette samarbeidet førte til en innovasjonskontrakt mellom Rubynor, Skien Kommune, Porsgrunn kommune og Innovasjon Norge.

Automatisk varainnkalling har vært til salgs siden desember 2018 og blitt veldig godt mottatt av kommune-Norge. Produktporteføljen ble utvidet med digital votering i 2020 og fikk støtte for innsending av forslag i mars 2021. Bergen kommune har vært en samarbeidspartner i utviklingen av den digitale voteringen.

Kaukus har spesialisert seg på å digitalisere politiske møter i offentlig sektor. Vi har som mål om å kunne tilby markedets mest intuitive og robuste løsninger for å gjennomføre politiske møter digitalt. For å få til dette samarbeider vi tett med politisk sekretariat hos våre kunder.

Navnet Kaukus kommer av engelske caucus, som først ble brukt i 1763 av John Adams om et politisk møte blant partifeller. Ordet er antakelig av indiansk opprinnelse, og beskriver en samling av eldre, ledere eller rådgivere.

Våre ansatte

Oddvar Brekke

Oddvar Brekke

Daglig leder/CEO

Karianne Berg

Karianne Berg

CTO - Leder produkt og utvikling

Veronica Hovland

Veronica Hovland

Salg

Torstein Saltvedt

Torstein Saltvedt

Utvikler

Tor Damian Lorentzen

Tor Damian Lorentzen

Utvikler

Jens Berg

Jens Berg

Support

Hold deg oppdatert Motta vår nyhetsbrev.